Nieuwsbrief Personal Fundamentals – maart 2024

Editie Maart

Deze maand dubbele waarde voor inkopers en contractmanagement!

Ik ben super enthousiast over het nieuwe jaarprogramma. De combinatie tussen de persoonlijk groei en de dynamiek van het inkoopveld is iets waar ik echt blij van wordt. Hierin anderen helpen te groeien en beter te worden is waar ik graag mijn bed voor uitkom! 😊

En alle goeds heeft tijd nodig. Dit is ook hoe het programma is bedoeld. Met alle ruimte, tijd en aandacht voor ontwikkeling. Waardoor de de verandering ook echt duurzaam is.

Ik geloof echt dat het loont om op deze manier in jezelf te investeren. Door het gesprek te voeren over wat belangrijk is voor jou en in je werk. En hoe daar de juist tools voor te ontwikkelen zodat je weet hoe je dit voor je laat werken.

De professional gedijt bij het (werk)geluk van de mens.

In deze editie:

  • Hoe bias invloed heeft op het aanbestedingsproces.
  • Leer hoe je gemotiveerd blijft werken!
  • Introductie jaarprogramma Personal Fundamentals 2024-2025
  • Pilot Masterclass Inkoop Mindset

Waarom bias invloed heeft op het aanbestedingsproces

Persoonlijke overtuigingen, voorkeuren of stereotypen. Voor wie betrokken is bij het aanbestedingsproces is het van belang om je bewust te zijn van hoe bias invloed heeft op het ontwikkelen van inkoop- en CLM strategieën en hoe hiermee om te gaan. 

Leer hoe je als inkoopprofessional gemotiveerd kunt blijven werken.

  • Hoe komt het dat je vastloopt als het lastig wordt en de druk toeneemt?
  • Maak je je steeds druk over de mening van die ene (inkoop)collega?
  • Voelt het onveilig om fouten te maken of binnen je eigen team?
  • Ben je bang om andere collega’s of de inkoopmanager teleur te stellen?

Tijd om het tij te keren! 

Nu tegen een bijzonder tarief.

Jaarprogramma Personal Fundamentals 2024-2025

Met veel trots en plezier lanceren we het nieuwe jaarprogramma van Personal Fundamentals voor 2024-2025! 
Een programma geheel gericht op groei en ontplooiing van je persoonlijke skills als fundament èn de benodigde executieve vaardigheden. Want skills zijn pas leuk als je er ook wat mee kunt!

Ontdekken waarom je doet wat je doet en waarom je dat belangrijk vindt?
Dit nieuwe jaarprogramma van Personal Fundamentals is voor iedere inkoopvakvrouw en vakman waardevol. Of je nu al een tijd onderweg bent of juist toe bent voor een volgende stap!

Ben je op zoek naar versterking van je inkooptools of een volledig ontwikkeltraject? 

Bekijk de brochure en begin direct met plannen!

Goed om te weten. Om het hoogste rendement uit je persoonlijke expeditie te halen, is het mogelijk om je programma te versterken met persoonlijke coaching. Deze sessies zijn een waardevolle aanvulling op het jaarprogramma en geheel gericht op de behoefte passend binnen jouw route.

Pilot Masterclass Inkoop Mindset

In mei 2024 is de eerste masterclass voor inkoop. Yes! Dit college gaat over de dynamiek van het Inkoopspeelveld. Maar! Ik ga ook een keer proefdraaien. 
En daar kun jij bij zijn! Ben je actief in het inkoopvak als contractmanager, inkoper of inkoopadviseur? Dan is dit voor jou.

Omdat het een pilot is, zijn er beperkte plekken beschikbaar en is de uitvoering anders dan van de masterclass, maar ik beloof dat het de moeite waard wordt! Door de kleinschalige setting is er veel ruimte voor interactie en om vragen te stellen.

We gaan het hebben over de dynamiek van het inkoopspeelveld en wat dit doet met jou als professional. Wanneer wordt het lastig en hoe blijf je dan wendbaar en creatief?

Doel van de pilot is om de masterclass voor te proeven! Voordeel is dat je hierdoor een unieke voorsprong hebt op de rest en dat zonder kosten! Juist, ik vraag dus geen vergoeding of bijdrage. Het enige wat ik na afloop vraag is een zinvolle beoordeling.

De pilot staat gepland op vrijdag 12 april 2024 van 10.00 -12.00 uur. Duur is max. 2 uur, op een nader te bepalen locatie in Eindhoven. Er is plek voor 5 deelnemers.

Heel tof dat je wilt deelnemen! Het is voor mij van grote waarde, maar voor jou des temeer, als mens en zeker als inkoopprofessional. 

Je kunt via een mailbericht of via onderstaande link kenbaar maken of je er 12 april bij bent. 
Ik neem dan contact met je op voor de details en spreken we elkaar snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen