Over de ontwikkelaar

Personal Fundamentals zorgen dat talent maximaliseert, productiviteit verbetert en je als professional wendbaarder en veerkrachtiger wordt.

Waar het mij om gaat.

Bij groei binnen het zakelijk speelveld hoort meer dan alleen vakinhoudelijke kennis.

Je mindset, manier van doen en hierin bij jezelf kunnen blijven, zijn essentieel voor persoonlijk welzijn en werkgeluk. Wat belangrijk is, is dat je leert herkennen wat je doet, hoe je dat doet en waarom je het doet.

Weten waarom je doet zoals je doet en waarom je dat belangrijk vindt.

Mijn trainingen zijn gericht op het ontwikkelen en ontplooien van je persoonlijk fundament en de benodigde executive vaardigheden.

Ik help professionals bij het herontdekken van hun persoonlijk fundament en die succesvol door te vertalen naar een persoonlijke strategie vanuit de juiste mindset.

Maartje Vermeer
Ontwikkelaar
Mijn visie

Ik geloof in een heldere eigen strategie.

Ik ben gecertificeerd  Integral NLP Life Coach Practitioner. Integral NLP is neurolinguïstisch programmeren integraal toepassen met andere coaching methodieken en dit inzetten op de verschillende aspecten van een individu.

Deze integrale aanpak gecombineerd met inzet van eigen jarenlange ervaring binnen de zakelijke wereld, expertise, neurologische kennis, is meest effectief om duurzaam te ontwikkelen en veranderen. 

“Ik vind het belangrijk dat iemand tools en inzichten verkrijgt om je vaardigheden te verbeteren en leert hoe je die succesvol kunt inzetten in jouw dagelijkse eigen praktijk en werkveld. Wat gegarandeerd leidt tot zelfregie, vitaal leiderschap en authenticiteit.” – Maartje Vermeer.
 

Ik heb het platform Personal Fundamentals ontwikkeld om deze unieke manier van ontwikkeling ook voor jou beschikbaar te maken.

Het aanbod is doorontwikkeld naar trainingen onder het label Personal Procurement Fundamentals, speciaal voor de gedreven inkoopprofessional.

Leerdoelen

Mijn missie is om ambitieuze professionals, zoals jij in je kracht te zetten, zodat je jouw volledige potentieel kunnen benutten, persoonlijk en professioneel succes kunt behalen en een leven kunt creëren waar je echt van houdt.

Leven lang leren

De wereld verandert voortdurend en zelfontwikkeling helpt mensen om zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen en kansen. Het bevordert het idee van levenslang leren en het bijhouden van nieuwe kennis en vaardigheden.

Persoonlijke Certificatie

Een erkenning dat je persoonlijke vaardigheden hebt verbeterd is een mijlpaal en een krachtige manier om het geleerde te bestendigen en een programma af te ronden.

Winkelwagen